%50 Lidlbet Hours

Nasıl Alabilirim?

Pazartesi ve Salı günleri gerçekleştireceğiniz yatırımlarınız için %50 oranında maksimum 1500TL olarak yatırımınız sonrası hesabınıza tanımlanacaktır.

Bonus Çevrim Şartları

Bu bonusa özel olarak, bonus bakiyesinin kaybedilmesi halinde çevrim anapara üzerinden devam etmeyecektir, sadece anapara çevrim geçerlidir.
Bonus miktarının ana hesabınıza aktarılması için Pragmatic sağlayıcısında bonus miktarının 5 katı kadar buyspin veya normal olarak dilediğiniz gibi slot oyunlarına dahil olmanız yeterli olacaktır.
Bonus çevrimi tamamlandıktan sonra kalan bonus tutarı maksimum ilk andaki bonus tutarının %50’si oranında ana hesabınıza aktarılır, anapara statüsünde dilediğiniz gibi bahis alımı yapabilir veya çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Slot alanında geçerlidir, anapara ve bonus çevrimi tamamlanmadan slot harici bir alanda kazanç elde edilmesi halinde bu kazanç bakiyenizden silinecektir.

Bonus Genel Kuralları

Yatırım bonusu eklenen yatırımınız ile yatırım miktarınızın maksimum 10 katı çekim yapabilirsiniz.
LidLbet, herhangi bir bonustaki kural ve şartları değiştirme, bonusu tamamen kaldırma ve bonusların kötüye kullanımının tespit edilmesi durumunda gerekli gördüğü kişilere ait hesaplara bonus vermeme yetkisine sahiptir.Herhangi bir bonusun güncel kural ve şartlarını takip etme yükümlülüğü oyuncunun kendisine aittir. Herhangi bir anlaşmazlık durumunda, LidLbet tarafından alınan kararlar bağlayıcı nitelikte olacaktır.

Smiley face

En Yeniler